Ол сонымен қатар, лимон қосылған су қалыпты ас қорыту үшін қажет, асқазанда тұз қышқылының шығарылуына және өт секрециясына ықпал ететінін айтты.
«Мұндай суды тамақтануға дейін 30 минут бұрын және күніне екі-үш стақаннан артық емес ішуге кеңес беріледі. Лимон қосылған суды аш қарынға ішпеген жөн, одан да күнді қоспасыз екі стақан таза сумен бастаған дұрыс. Тамақтанумен бірге ішпеңіз, бұл тамақтың қорытылу үдерісін тежейді. Тағамдық түйірді жұмсарту үшін бірнеше жұтым жасауға болады», - деді маман.
Дереккөзі: https://rsport.ria.ru/20220209/limon-1771771351.html
Сурет ашық дереккөздерден